loader
Foto

Timişoara - Capitală Culturală Europeană 2021

Ce şanse are capitala Banatului să devină Capitală a Culturii Europene?

 

Cosmin Jitariuc
Ora regiunii

Ediţia este disponibilă online pe TVR+.

"Ediţia de vest" a dezbătut în prima emisiune din 2015 şansele Timişoarei de a deveni Capitală Culturală Europeană în anul 2021.

Care sunt atuurile Timişoarei, ce s–a făcut până acum şi ce urmează să se facă în lupta pentru obţinerea acestui titlu?

Discutăm despre acest subiect cu directorii a două instituţii de cultură din oraş, teatrul şi filarmonica, precum şi preşedintele asociaţiei Timişoara, capitală culturală 2021: Ada Hausvater, Simona Neuman și Ioan Coriolan Gârboni.

Emisiunea se difuzează în direct, simultan pe TVR Timișoara și TVR 3 luni 5.01.2015 la ora 17:00, cu reluare pe TVR3 marţi 6.01.2015 la ora 00:30.

16:00 Forum economic

* Studioul teritorial Craiova

*Dezbatem principalele subiecte economice ale momentului. Punem întrebări, căutăm răspunsuri și soluții la probleme și situații care ne interesează pe toți. Discutăm cu economiști, antreprenori , specialiști în diverse domenii care influențează economia și calitatea vieții, dar și cu autorități.

Producător, moderator Luiza Paraschivu

Transmisiune directa

16:55 Teleshopping-Publicitate

 
TVR: programe dedicate alegerilor locale şi europarlamentare

Televiziunea Publică difuzează aproximativ 15.000 de minute de emisiuni de promovare şi dezbateri electorale pe 10 posturi din portofoliu.  

Înscrierea copilului la creşă poate deveni un stres pentru părinţi | VIDEO

Care este calendarul pentru înscrierea copilului la creşă şi ce documente sunt necesare, am aflat la "Ziua bună de la Iași", ediția din 14 mai, ...

Invitație la spectacolul de teatru de la TVR - „Ciuta

Teatrul Naţional de Televiziune prezintă duminică, 19 mai, la ora 20.00 pe TVR3 și la ora 23.10 pe TVR Internațional, spectacolul cu piesa ...

 

#tvr3