loader
Foto

TVR 3 transmite în direct, pe parcursul a patru ore, un eveniment emoţionant

Sâmbătă, 9 iunie de la ora 18.00, urmăriţi în direct de la Târgovişte spectacolul caritabil „SUFLET DE EROU” - ediţia a VII-a.

 

Evenimentul este organizat la Mănăstirea Dealu, de către Asociaţia Militarilor Veterani şi Veteranilor cu Dizabilităţi „Sfântul Mare Mucenic Dimitrie- Izvorâtorul de Mir” (A.M.V.V.D.).

Pe parcursul a patru ore, la TVR 3 veţi urmări un spectacol susţinut de: Florin Chilian, RAOUL,  Radu Ciordaş, Nicoleta Vasile, Simona Dinescu, Trifu şi Târgoveţii, Ansamblul artistic Sonţe, Ioana Barbu şi Andra Maria Petre, Trupa Maxim, precum şi reprezentativa Armatei României, Brigada 30 Gardă ,,Mihai Viteazul”.

Evenimentul îşi propune strângerea de fonduri pentru construirea PRIMULUI CENTRU DE RECUPERARE REFACERE ŞI REABILITARE (C.R.R.R.) la standarde internaţionale pentru tratarea şi recuperarea fizică şi psihică a militarilor veterani răniţi în Teatrele de Operaţiuni, precum şi a familiilor militarilor căzuţi departe de ţară, sub drapelul României.

Locaţia se află aproape de Comuna Aninoasa, la Mănăstirea Dealu, judeţul Dâmbovița, unde, pe o suprafață de 102.000 mp2, AMVVD doreşte să finalizeze construirea acestui centru care va cuprinde spaţii de tratament, cazare, recreere şi alte facilităţi pentru tratament şi odihnă.

Întregul proiect este un omagiu adus militarilor care şi-au dat viaţa sub stindardul militar şi celor care s-au întors acasă cu mari probleme medicale şi au rămas cu afecţiuni post-traumatice pentru tot restul vieţii. Totodată, este un semn de solidaritate cu familiile pentru care cei dragi sunt acum un nume pe o cruce  în cimitirul militar şi a căror amintire o poartă, cu durere, în suflet.

 

 

 

 

7:00 Satul meu

(redifuzare)* Studioul teritorial Cluj

* Istorie si traditii in satul Rasinari, jud. Sibiu

Invitati: Bogdan Bucur, primar com. Rasinari Nicolae Jianu, preot ortodox, Rasinari Dinu Bucsan, nepotul lui Octavian Goga Dumitru Capota, cioban Carmen Olteanu, profesoara de matematica Pavel Diaconu, colectionar Mioara Iacob, muzeograf.

Producători: Radu Anghel, Radu Puscas

7:55 FILLER

*ABC-ul democratiei *Studioul teritorial Iaşi

*Personalități care expun o idee pe care o consideră crucială pentru înțelegerea politicii.

* Dan Pavel

Producator Ovidiu Mihaiuc

 
„Picătura de cultură”: Olimpia Coman-Sipeanu, o viață de artist, restaurator și pedagog | VIDEO

Bucuria de a dărui bucurie. Prima parte a reportajului dedicat Olimpiei Coman-Sipeanu s-a difuzat marți, 23 aprilie, de la ora 18:20, la TVR ...

Muzică populară în programele de Paști de la TVR3

Muzică populară în programele de Paști de la TVR3

publicat: vineri, 26 aprilie 2024

TVR3 vă propune să înveseliți mesele de sărbătoare cu muzică din toate zonele folclorice ale țării. De duminică, 5 mai, de la ora prânzului, când ...

„Măsura Iubirii este Jertfelnicia!

Pe TVR3, în transmisii directe de la Blaj și Cluj-Napoca, puteți urmări în fiecare zi, în perioada 2-7 mai, liturghiile oficiate în catedrale în ...

 

#tvr3