loader
Foto

Un personaj de legendă la ”Ghici cine vine la cină”

Longevitatea unui dascăl

 

Ediţia este disponibilă online pe TVR+.

La respectabila vârstă de 90 de ani, unul dintre cei mai importanți specialiști români în fitotehnie merge zi de zi la catedră și la laboratorul universitar. Profesorul originar din Tudora - Botoșani face acest lucru de 66 de ani la Universitea de Științe Agricole și Medicină Veterinară din Iași.

Foștii săi studenți, împânziți în întreaga țară, ba chiar în întreaga lume, cu misiuni în diverse organisme și companii, vin din când în când să-l vadă și să se sfătuiască. Vizitele sunt profesionale, dar și sentimentale, pentru că ei nu uită sprijinul dat de dascăl studenților care proveneau din familii sărace din mediul rural.

 

Sâmbătă, 19 martie 2016, de la ora 21,00 la TVR Iași

 

Duminică, 20 martie 2016, de la ora 21,00 la TVR 3

 

Dialogul poate fi urmărit și pe internet la tvrplus.ro/live/

 

19:00 Tu votezi România

*Alegeri locale

*Dezbatere electorala

Producator Stefan Stanescu

Transmisiune directa

20:00 Se întâmplă acum

* Este analiza situaţiei economice cu impactul ei social. Este dezbaterea subiectelor fierbinţi ale zilei. Este dialogul necenzurat prin care românii sunt ascultaţi de televiziunea lor naţională. Este emisiunea celor mulţi, la care cei care intră în direct devin reporterii, redactorii şi invitaţii unui talk show… pe bune! Un brand lansat de TVR acum 23 de ani revine în casele românilor, la ei acasă… la TVR 3, televiziunea care UNEŞTE ROMÂNII!

Moderator Tudor Barbu

Producător Miruna Moraru

Transmisiune directă

 
TVR: programe dedicate alegerilor locale şi europarlamentare

Televiziunea Publică difuzează aproximativ 15.000 de minute de emisiuni de promovare şi dezbateri electorale pe 10 posturi din portofoliu.  

Înscrierea copilului la creşă poate deveni un stres pentru părinţi | VIDEO

Care este calendarul pentru înscrierea copilului la creşă şi ce documente sunt necesare, am aflat la "Ziua bună de la Iași", ediția din 14 mai, ...

Invitație la spectacolul de teatru de la TVR - „Ciuta

Teatrul Naţional de Televiziune prezintă duminică, 19 mai, la ora 20.00 pe TVR3 și la ora 23.10 pe TVR Internațional, spectacolul cu piesa ...

 

#tvr3