loader
Foto

Vară Pentru Voi - vineri, 27 iunie

Vară pentru voi este emisiunea-magazin pe care o veţi putea urmări în fiecare după-amiază, de la ora 17.00, pentru a vă informa şi a vă bucura totodată de întreg potenţialul creativ pe care vi-l pun la dispoziţie cei implicaţi în realizarea emisiunii.

 

Ediţia este disponibilă online pe TVR+

Ediţia de vineri, 27 iunie, a fost, evident, sub semnele sfârșitului de săptămână. Acum a avut loc mult promisa tragere la sorți pentru sejurul de două persoane și tot acum a fost lansată o invitație la teatru.

Din Bacău a venit Adrian Găzdaru, directorul Teatrului "Bacovia". Tot despre teatru, dar de la Iași ne-a vorbit și Octavian Jighirgiu, directorul Festivalului de Teatru şi Artă Performativă Perform. Astfel am aflat ce se mai întâmplă cu acest proiect născut  „dintr-un brainstorming de o noapte, ca identitate a unei platforme de dialog şi manifestare pentru artiştii şi artele performative„ , ca să-l cităm pe distinsul invitat.


Andreea Știliuc ne-a ținut la curent cu agenda FIE printr-un reportaj lămuritor pentru a ști ce s-a petrecut și ce se mai pune la cale.
Deschideţi televizorul pe TVR Iaşi şi relaxaţi-vă, că doar v-aţi întors acasă!... Vară pentru voi!

Vară pentru voi

Realizatori: Carmen Târnoveanu şi Sergiu Ciocoiu

Zilnic, luni - vineri, ora 17.00, pe TVR Iaşi, TVR 3 şi tvrplus.ro

***

Emisiunea poate fi urmărită și pe TVR+, pe tabletă sau mobil.

Descărcați aplicațiile TVR+ pentru IOS și Android!


3:00 Cântec şi poveste (R)

*Studioul teritorial Timişoara

* Emisiunea prezintă personalităţi ale folclorului din regiune.Pe lângă dialogul cu gazda emisiunii sunt evocate în imagini de arhivă tradiţiile locului. Emisiune în care descoperim poveştile de dincolo de cântec şi unde muzica populară se cântă live.

Producător Felicia Stoian

(Reluare)

3:50 Memoria tiparului

* Studioul teritorial Tg.Mureş

* Revista presei vechi prezintă, prin tema fiecărei ediții, realitatea din România interbelică, surprinsă prin intermediul fragmentelor extrase din ziarele centrale, regionale sau locale ale epocii, și ilustrate vizual prin imagini de arhiva, fotografii vechi și dramatizări.

Producător Angela Precup

 

Carmen Târnoveanu, gazda emisiunii "Dăruiește Românie!" vă așteaptă  sâmbătă, 18 mai, de la ora 13:30, la TVR 3.

Invitație la spectacolul de teatru de la TVR - „Ciuta

Teatrul Naţional de Televiziune prezintă duminică, 19 mai, la ora 20.00 pe TVR3 și la ora 23.10 pe TVR Internațional, spectacolul cu piesa ...

Porți deschise către performanță | VIDEO

La Universitatea tehnică din Iași începe o nouă etapă a programului european ”Ingenium”. Invitat în ediția din 16 mai, la "Ziua bună de la Iași" ...

 

#tvr3