loader
Foto

Virgil Ianțu la Music (R)evolution

Invitatul ediției de sâmbătă, 21 noiembrie, a fost prezentatorul de televiziune și muzicianul Virgil Ianțu, pe TVR 3 și TVR+, la ora 21:00.

 

MUSIC (R)EVOLUTION

Cu toții îl cunoaștem ca fiind prezentatorul primului concurs de cultură generală despre țara noastră Câștigă România, o emisiune de mare succes a Televiziunii Române.

Cei mai mulţi ni-l amintim ca fiind figura carismatică ce prezenta emisiunea Vrei să fii miliardar ?

Însă show-ul de televiziune care l-a lansat și care l-a poziționat în rândul celor mai simpatici prezentatori a fost Copiii spun lucruri trăsnite, unde Virgil Ianțu a jucat rolul de partener de dialog al copiilor veniți din întreaga țară.

(w882) Virgil Ian

Înainte de a păși în lumea fascinantă a televiziunii, Virgil Ianțu s-a dedicat în totalitate lumii muzicale.

A copilărit în Timișoara, unde a studiat vioara, iar drumul destinului l-a purtat la București, la Academia Națională de Muzică, unde în anul 1995 a absolvit secția „Compoziție, Muzicologie și Pedagogie Muzicală”. Imediat după terminarea facultații, drumul destinului l-a purtat către Corul Național de Cameră Madrigal, alături de care a întreprins turnee memorabile în întreaga lume.

În anul 2000 a intrat în televiziune făcând istorie cu Vrei să fii miliardar ? (Prima TV). Iar de atunci a construit în paralel o carieră în divertisment și muzică: Megastar, Copiii spun lucruri trăsnite, Te crezi mai deștept ?, Big Brother, Mobilul sunt doar câteva dintre emisiunile a căror gazdă a fost de-a lungul anilor.

Însă educația muzicală și-a pus definitiv amprenta asupra personalității sale, pentru că Virgil Ianțu este în prezent un artist complex, construit prin rigoarea impusă de studiile muzicale de specialitate și, totodată, un om de televiziune carismatic și versatil, însă extrem de riguros.

(w882) Virgil Ian

La Music (R)evolution a venit pentru că este îndrăgostit de marea muzică, fie că vorbim de muzica clasică, fie că vorbim de muzica pop, rock, blues sau jazz. Maroon 5 și Johann Pachelbel, Nino Rota și Lana Del Rey, Enigma și Carl Orff sunt artiștii și compozitorii de marcă despre care Virgil Ianțu va povesti, cu mult aplomb și ingeniozitate.

6:00 Program preluat de la Televiziunea Publică din Ucraina destinat refugiaţilor

Producător executiv TVR3 Miruna Moraru

Transmisiune directă

6:55 Imnul României

 
„Dăruiește Românie!

Carmen Târnoveanu și invitații săi celebrează peste 40 de ani de eleganță, discreție și profesionalism, care se înscriu în activitatea artistică ...

Colț de Rai pentru urșii bruni la Zărnești | VIDEO

Întreaga poveste a sanctuarului pentru urșii bruni la Zărnești dar și cum au ajuns vedete din toată lumea să îl viziteze descoperiți într-un nou ...

Provocările antreprenorilor mureșeni

Provocările antreprenorilor mureșeni

publicat: miercuri, 24 aprilie 2024

Vineri, 26 aprilie, de la ora 16:00, la TVR 3, aflăm la "Forum economic" care sunt provocările antreprenorilor mureșeni.

 

#tvr3