loader
Foto

Vizual - cea mai nouă emisiune la TVR 3

Cu Marius Constantinescu, din 5 mai, în fiecare duminică, de la ora 18.30.

 

Din 5 mai, TVR 3 vă invită in fiecare seară de duminică, să încheiaţi săptămâna şi să vă „încărcaţi bateriile” pentru o nouă zi de luni urmărind Vizual, noua emisiune care vă descoperă lucruri alese, inedite, surprinzătoare.

La Vizual, arta nu înseamnă doar film, teatru, literatură sau muzică, ci şi fotografie, fashion, design industrial şi de produs, design interior, arhitectură, urbanism, peisagistică, advertising, design floral şi de vitrină, packaging - şi tot ceea ce ţine de lucrurile care merită a fi descoperite cu priviri curioase, incitate, încântate.

Aşa cum declară Marius Constantinescu, amfitrionul noului program, „Vizual este o emisiune alertă, cosmopolită, sofisticată, care ne desţeleneşte la nivel intelectual şi care ne îndeamnă să regăsim bucuria ineditului şi a artisticului”.

(oar_w460)

În prima şi a doua ediţie, programate în 5 şi 12 mai, ne întâlnim cu Ramon Monegal, unul dintre cei mai respectaţi şi admiraţi reprezentanţi ai parfumeriei de autor, într-un interviu în exclusivitate pentru televiziune. Vorbim despre felul în care parfumul oferă, adesea, cea mai sinceră şi mai memorabilă imagine despre noi, despre ingrediente tradiţionale, avangardiste şi... interzise, despre advertising agresiv şi pompos vs. comunicare nişată. De asemeni, trecem prin expoziţia FRUMUSEŢEA NEVĂZUTĂ, vernisată la Teatrul Odeon şi dedicată femeilor din teatru care nu ies niciodată la aplauze, dar fără de a căror contribuţie un spectacol nu ar fi complet: costumier, machioze, recuzitere... Nu în ultimul rând, aruncăm o privire şi asupra celei mai recente colecţii Wagner Arte - Envol (butoni cu poveste, o colecţie capsulă realizată în colaborare cu blogger-ul Cosmin Cernica).

Echipa VIZUAL este formată din: Bianca Florea, producător, Marius Constantinescu, realizator, Sînziana Miloşoiu, Diana Deleanu, Magdalena Stanciu, Ilinca Ciobanu, Andrea Duţă, redactori, Cezarina Hărăbor, organizator de producţie.

Prima ediţie a emisiunii poate fi urmărită aici

 

5:55 Art pass

* Emisiune dedicată vieţii culturale externe; sunt prezentate expoziţii, concerte, spectacole, muzee, festivaluri, tradiţii, urbanism şi alte subiecte legate de zona culturală internaţională.

Producător, prezentator Miruna Moraru

6:00 Program preluat de la Televiziunea Publică din Ucraina destinat refugiaţilor

Producător executiv TVR3 Miruna Moraru

Transmisiune directă

 
„Picătura de cultură”: Olimpia Coman-Sipeanu, o viață de artist, restaurator și pedagog | VIDEO

Bucuria de a dărui bucurie. Prima parte a reportajului dedicat Olimpiei Coman-Sipeanu s-a difuzat marți, 23 aprilie, de la ora 18:20, la TVR ...

Muzică populară în programele de Paști de la TVR3

Muzică populară în programele de Paști de la TVR3

publicat: vineri, 26 aprilie 2024

TVR3 vă propune să înveseliți mesele de sărbătoare cu muzică din toate zonele folclorice ale țării. De duminică, 5 mai, de la ora prânzului, când ...

„Măsura Iubirii este Jertfelnicia!

Pe TVR3, în transmisii directe de la Blaj și Cluj-Napoca, puteți urmări în fiecare zi, în perioada 2-7 mai, liturghiile oficiate în catedrale în ...

 

#tvr3