loader
Foto

Galerie foto

"Vocea Populară pentru Copii"

Luni 1 iunie, de la ora 13:00, la TVR Craiova şi de la ora 17:00 la TVR 3, vă invităm să urmăriți prima ediție a emisiunii-concurs "Vocea Populară pentru Copii" desfășurată la Craiova în Centrul Istoric al oraşului.

 

Laura Constantinescu

Studioul Teritorial TVR Craiova în parteneriat cu Asociația Craiova Capitală Europeană a Culturii 2021, Primăria Municipiului Craiova și Ansamblul Folcloric „Maria Tănase” a organizat, marţi 26 mai, în Centrul Vechi al Craiovei prima editie a emisiunii-concurs VOCEA POPULARĂ PENTRU COPII.

În competiție au intrat copii cu vârstele cuprinse între 8 și 13 ani din județele Dolj, Olt, Gorj, Mehedinți, Vâlcea și Teleorman.

Juriul a fost format din: Oana Bică – manager Ansamblul Folcloric Maria Tănase din Craiova, Amelia Etegan – manager CJCPCT Dolj și Mariana Ionescu Căpitănescu – solist profesionist și profesor de muzică.

Spectacolul a fost prezentat de îndrăgita interpretă Niculina Stoican și presărat cu numeroase momente artistice susținute de Ansamblul MUGURAȘUL din Simnicu de Sus - coregrafia Ionel Garoafă și de îndrăgitele interprete Niculina Stoican și Mariana Ionescu Căpitănescu.

15:00 Cantec si poveste

* Studioul teritorial Tg.Mureş

*Editie speciala-invitati Veta Biris si Nicolae Furdui-Iancu (I)

Realizator Cristian Taran

Producător Vasile Braic

16:00 Cântecul de acasă

*Studioul teritorial Timişoara

*Duet popular-Zorica Savu și Raoul interpretează cântece de petrecere în cadrul unui spectacol cu public.

Producător Felicia Stoian

 
De sărbători, Dăruiește Românie!

De sărbători, Dăruiește Românie!

publicat: sâmbătă, 04 mai 2024

Carmen Târnoveanu v-a așteptat alături de invitați speciali, în edițiile de sărbătoare ale emisiunii ”Dăruiește Românie!”, miercuri, 1 mai, de ...

„Măsura Iubirii este Jertfelnicia!

Pe TVR3, în transmisii directe de la Blaj și Cluj-Napoca, puteți urmări în fiecare zi, în perioada 2-7 mai, liturghiile oficiate în catedrale în ...

Pe „Drumul lui Leșe

Emisiunea „Drumul lui Leșe" a adus sâmbătă, 4 mai, pe TVR 3 de la ora 21.00, o nouă ediție în care Grigore Leşe a susținut un dialog de împăcare ...

 

#tvr3