loader
Foto

„Voluntar Timişoara 2021” și pictură la Gărâna la "Ora de Vară"

Elisabeth Ochsenfeld la "Ora de Vară": de la „Arthouse Wolfsberg Gărâna”, la Galeriile Triade şi Pygmalion din Timişoara.

 

Tania Stavilă Ţunaş
Ora de Vară

S-a încheiat, de curând, cea de-a 5-a ediţie a unei tabere aşteptată de către artişti şi public, deopotrivă; aceea găzduită de către Elisabeth Ochsenfeld într-o Gărână a... jazzului.

Au fost invitaţi, în rezidenţă, plasticieni din ţară şi din străinătate, iar muzicienii au completat, fericit, ansamblul ploilor...artistice. Sau pe acela al Artei preamărită printre ploi... cum numai la Gărâna sunt de văzut/ simţit.

Lucrările artiştilor prezenţi în tabără vor fi expuse la Galeria Triade din Timişoara, iar Galeria Pygmalion va găzdui o expoziţie personală semnată Elisabeth Ochsenfeld.

Vă veţi întâlni, pe simeze, cu bătăile inimii dealurilor Gărânei, cărora Lili le conferă, prin arta ei, o eternitate „în plus”. Sunt prezenţi, în direct, Elisabeth Ochsenfeld însoţită de către jurnalistul Veronica Kirchner şi criticul de artă Mihai Plămădeală.

La finele lunii trecute, Asociaţia Timişoara Capitală Culturală Europeană 2021 a lansat un nou program: „Voluntar Timişoara 2021”.

Iniţiativa este urmarea firească a creşterii semnificative a numărului de voluntari activi în cadrul asociaţiei. Amănunte despre subiect aflăm dinspre Simona Neumann, director executiv al Asociaţiei „Timişoara Capitală Culturală Europeană 2021”.

Emisiunea se difuzează în direct pe TVR Timișoara și TVR3 marți 15.07.2014 la ora 20.00 (cu reluare pe TVR3 și TVR Timișoara miercuri 16.07.2014 la orele 10.00 și respectiv 11.00). De asemenea este disponibilă online pe TVR+

4:00 Toţi împreună (R)

* Studioul teritorial Timişoara/Craiova

*Magazin interetnic în limbile minorităţilor *Alte minorităţi

Producător Miodrag Obradov

(Reluare)

5:55 Art pass

* Emisiune dedicată vieţii culturale externe; sunt prezentate expoziţii, concerte, spectacole, muzee, festivaluri, tradiţii, urbanism şi alte subiecte legate de zona culturală internaţională.

Producător, prezentator Miruna Moraru

 

Carmen Târnoveanu, gazda emisiunii "Dăruiește Românie!" vă așteaptă  sâmbătă, 18 mai, de la ora 13:30, la TVR 3.

Invitație la spectacolul de teatru de la TVR - „Ciuta

Teatrul Naţional de Televiziune prezintă duminică, 19 mai, la ora 20.00 pe TVR3 și la ora 23.10 pe TVR Internațional, spectacolul cu piesa ...

Porți deschise către performanță | VIDEO

La Universitatea tehnică din Iași începe o nouă etapă a programului european ”Ingenium”. Invitat în ediția din 16 mai, la "Ziua bună de la Iași" ...

 

#tvr3