loader
Foto

Ansamblul Timişul la Sărbătoarea „Crainei Bănăţene” de la Petnic

La Sărbătoarea „Crainei Bănăţene” de la Petnic, Caraş Severin, Ansamblul Timişul din Timişoara a fost invitat special.

 

Felicia Stoian
Cântec și poveste

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

Săptămâna aceasta la "Cântec şi Poveste" ne aflăm în ţinutul Crainei Bănăţene şi aniversăm cei 25 de ani de la înfiinţarea Fundaţiei Culturale „Craina Bănăţană” de către prof. Pavel Ciobanu şi cârmuită acum de către cunoscutul taragotist Ioniţă Ienea.

La sărbătoarea bănăţenilor de la poarta Almăjului ne-am bucurat şi de un spectacol folcloric susţinut de Ansamblul Folcloric Timişul din Timişoara alături de interpreţii Paula Paşca, Gheorghe Călţun Brancu, Daniela Ştefan, Dumitru Stoicănescu.

Conducerea muzicală este semnată de Nicolae Baniciu iar coregrafia dansurilor bănăţene de către maestrul coregraf Toma Frenţescu. Invitată specială a fost îndrăgita interpretă din Mehedinţi, Niculina Stoican.

Emisiunea "Cântec și Poveste" se difuzează pe TVR 3, joi 21.04.2016 de la ora 20.00, cu reluare vineri 22.04.2016 la ora 4.30, iar pe TVR Timișoara duminică 24.04.2016 de la ora 19.00, cu reluare luni 25.04.2016 de la ora 10.30. Vă reamintim că postul TVR Timișoara poate fi recepționat și pe canalul 85 UPC digital.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ pe pagina canalului respectiv. Înregistrarea emisiunii poate fi vizionată ulterior difuzării la link-ul de la începutul paginii.

9:00 Ziua buna de la Iasi

*Studioul teritorial Iaşi(simultan TVR Iasi)

*Unim romanii peste Prut

Moderatori :Raluca Aftene & Laura Lucescu

Producător Vasile Arhire

Transmisiune directă

9:55 Teleshopping-Publicitate

 
„Caligula

În 1944, piesa de teatru „Caligula" a fost publicată la Gallimard. Această „tragedie a inteligenței” în patru acte are premiera pe 26 septembrie ...

De sărbători, Dăruiește Românie!

De sărbători, Dăruiește Românie!

publicat: sâmbătă, 04 mai 2024

Carmen Târnoveanu v-a așteptat alături de invitați speciali, în edițiile de sărbătoare ale emisiunii ”Dăruiește Românie!”, miercuri, 1 mai, de ...

„Măsura Iubirii este Jertfelnicia!

Pe TVR3, în transmisii directe de la Blaj și Cluj-Napoca, ați putut urmări în fiecare zi, în perioada 2-7 mai, liturghiile oficiate în catedrale ...

 

#tvr3