loader
Foto

Baschet, gimnastică ritmică și volei, la Arena

Lucian Lucescu a venit cu noi subiecte interesante la emisiunea de sport a studioului regional TVR Iaşi, de la ora 17.00, şi la TVR 3, de la ora 22.00.

 

Lucian Lucescu
Arena

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

Veţi afla noutăţi de la echipa de baschet masculin, Politehnica Iaşi, care şi-a propus în acest sezon revenirea în primul eşalon. În studio se va afla antrenorul Petre Măgurean.

Tot la Arena vedeţi ce s-a întâmplat la campionatele naţionale de gimnastică ritmică, care au avut loc la sfârşitul săptămânii în Sala Polivalentă din Iaşi. Invitată este antrenorarea de la CSŞ Anghel Saligny, Cătălina Radu.

În cadrul emisiunii veţi afla primii deznodământul meciului de volei feminin din prima divizie dintre Penicilina Iaşi și Rapid Bucureşti. Vasile Arhire va intra în direct şi va aduce toate detaliile.

Nu vor lipsi imagini şi declaraţii de la alte evenimente sportive de la sfârşitul săptămanii, toate, de la ora 17.00, la TVR Iaşi.

 

Arena

Realizator: Lucian Lucescu

TVR Iaşi: luni, ora 17.00 (direct)

Reluare: luni, ora 20.30, şi marţi, ora 10.00

TVR 3: luni, ora 22.00

8:00 Drumul lui Leşe (R)

(R din 4 mai)

* Vor veni pe Drumul lui Leșe oameni din domenii diferite: dirijori, horitori, pictori, coriologi, etnomuzicologi, artiști, manageri, lăutari. Invitații ne vor arăta lumea lor prin aduceri aminte. Viața lor este un drum care trebuie adus in atenția telespectatorilor. Viața lor este o mișcare prin învârtire. Sunt oameni de ispravă. Telespectatorii vor avea ocazia să le vadă sufletul. Emisiunea Drumul lui Leșe înseamnă un dialog de împăcare și de bucurie.

Jurnalist senior Sandrino Gavriloaia

Realizator, moderator Grigore Leşe

Producător Sînziana Miloşoiu

(Reluare)

8:50 Lumină din lumină

*Celebrări greco-catolice*Duminica Invierii Domnului

Transmisiune directă Blaj

 
De sărbători, Dăruiește Românie!

De sărbători, Dăruiește Românie!

publicat: sâmbătă, 04 mai 2024

Carmen Târnoveanu v-a așteptat alături de invitați speciali, în edițiile de sărbătoare ale emisiunii ”Dăruiește Românie!”, miercuri, 1 mai, de ...

„Măsura Iubirii este Jertfelnicia!

Pe TVR3, în transmisii directe de la Blaj și Cluj-Napoca, puteți urmări în fiecare zi, în perioada 2-7 mai, liturghiile oficiate în catedrale în ...

Pe „Drumul lui Leșe

Emisiunea „Drumul lui Leșe" a adus sâmbătă, 4 mai, pe TVR 3 de la ora 21.00, o nouă ediție în care Grigore Leşe a susținut un dialog de împăcare ...

 

#tvr3