loader
Foto

„Ora de sport”, 4 martie, ora 18:30

În ediţia de marţi, 4 martie, de la ora 18:30 la TVR Cluj şi de la ora 23:20 la TVR 3, “Ora de sport” vă propune continuarea discuţiei de săptămâna trecută despre presa sportivă, scrisă şi vorbită, de ieri şi de azi.

 

Miruna Pop
Dincolo de sport

Moderatoarea Miruna Pop continuă discuţia începută săptămâna trecută cu jurnalistul Demostene Şofron, redactor la ziarul Făclia din Cluj-Napoca.

Cei doi vor încerca o analiză a jurnalismului sportiv de ieri şi de azi, a presei scrise şi vorbite, cu tot ceea ce implică acest lucru: atitudine, limbaj, cunoştinţe. Toate acestea din perspectivele generaţiei vechi, dar şi a generaţiei de azi de jurnalişti sportivi.

Un alt subiect al emisiunii îl va reprezenta un nou episod din seria “Poveştile lu’ Pilu”. Realizatorul Alexandru Pilu Bănoi vă invită la o întâlnire cu echipa de judo a clubului Liberty Oradea. De asemenea, realizatorul emisiunii a pregătit şi o mică surpriză pe care vă invită să o descoperiţi la „Ora de sport”, marţi, 4 martie, cu începere de la ora 18:30, la TVR Cluj, şi în reluare, de la ora 23:30, la TVR 3.

8:00 Monocrom

*Studioul teritorial Timişoara

*Monocrom prezintă spațiul urban în general, în mod special pe cel din Timișoara. Poveștile sunt despre prezent, dar și despre trecut, despre această îmbinare a timpurilor din care a rezultat un spirit al locului unic, irecognoscibil în alt oraș. Sunt filme conduse de un singur personaj și pornesc de la preocuparea acestuia, de la carțile și articolele pe care le-a scris, filmele și fotografiile pe care le-a realizat. Titlul emisiunii este justificat de imagine, care conține mult alb-negru. Toate episoadele au un aspect unitar, fiecare episod fiind introdus prin prezentarea realizatorului.

Producător Ionela Gogoţ

8:30 Biruitorii

(redifuzare)*Studioul teritorial Tg.Mureş

*Părintele arhimandrit Ioan Iovan (II)

Producători Lacrima Balint, Coralia Matea

 
„Picătura de cultură”: Olimpia Coman-Sipeanu, o viață de artist, restaurator și pedagog | VIDEO

Bucuria de a dărui bucurie. Prima parte a reportajului dedicat Olimpiei Coman-Sipeanu s-a difuzat marți, 23 aprilie, de la ora 18:20, la TVR ...

Muzică populară în programele de Paști de la TVR3

Muzică populară în programele de Paști de la TVR3

publicat: vineri, 26 aprilie 2024

TVR3 vă propune să înveseliți mesele de sărbătoare cu muzică din toate zonele folclorice ale țării. De duminică, 5 mai, de la ora prânzului, când ...

„Măsura Iubirii este Jertfelnicia!

Pe TVR3, în transmisii directe de la Blaj și Cluj-Napoca, puteți urmări în fiecare zi, în perioada 2-7 mai, liturghiile oficiate în catedrale în ...

 

#tvr3