loader
Foto

Ovidiu Hrin – caligrafia unei deveniri

De numele lui Ovidiu Hrin se leagă proiecte timişorene precum „Typopassage” sau “Made in TM”.

 

Roxana Morun
Selfie

Ovidiu Hrin a cochetat cu arhitectura şi cu designul, dar a hotărât să o apuce pe propriul său drum.

În anul 2001 înfiinţează studioul de design grafic Synopsis. Susţine workshopuri şi conferinţe având ca tematică designul graphic, atât în ţară cât şi în străinatate (DMY în Berlin, Vienna Design Week, European Design Conference în Zurich).

Din iniţiativa sa, în anul 2011 se lanseaza la Timişoara "Typopassage", primul micromuzeu internaţional în aer liber.

Mare iubitor de muzică, Ovidiu a crezut mereu în valorile locale şi în artiştii pe care scena muzicală timişoreană i-a dat. Alături de alţi câţiva pasionaţi a pus bazele unui festival inedit “Made in TM”.

Ovidiu Hrin este membru AIGA (Institul American al Artistilor Grafici), TDC (Type Directors Club, New York) şi Graphis International şi are o sumedenie de premii care reprezintă recunoaşterea valorii sale în plan internaţional.

Ovidiu îşi spune povestea la SELFIE., sâmbătă, 25.05.2019, ora 17.30,la TVR Timşoara, (cu reluare 26.05.2019, ora 12.00 ) duminică, 26.05.2019, ora 8.30 la TVR 3.

(w882)

 

0:00 Se întâmplă acum (R)

* Este analiza situaţiei economice cu impactul ei social. Este dezbaterea subiectelor fierbinţi ale zilei. Este dialogul necenzurat prin care românii sunt ascultaţi de televiziunea lor naţională. Este emisiunea celor mulţi, la care cei care intră în direct devin reporterii, redactorii şi invitaţii unui talk show… pe bune! Un brand lansat de TVR acum 23 de ani revine în casele românilor, la ei acasă… la TVR 3, televiziunea care UNEŞTE ROMÂNII!

Moderator Tudor Barbu

Producător Miruna Moraru

(Reluare)

1:50 Art pass

* Emisiune dedicată vieţii culturale externe; sunt prezentate expoziţii, concerte, spectacole, muzee, festivaluri, tradiţii, urbanism şi alte subiecte legate de zona culturală internaţională.

Producător Miruna Moraru

 
„Picătura de cultură”: Olimpia Coman-Sipeanu, o viață de artist, restaurator și pedagog | VIDEO

Bucuria de a dărui bucurie. Prima parte a reportajului dedicat Olimpiei Coman-Sipeanu s-a difuzat marți, 23 aprilie, de la ora 18:20, la TVR ...

Muzică populară în programele de Paști de la TVR3

Muzică populară în programele de Paști de la TVR3

publicat: vineri, 26 aprilie 2024

TVR3 vă propune să înveseliți mesele de sărbătoare cu muzică din toate zonele folclorice ale țării. De duminică, 5 mai, de la ora prânzului, când ...

„Măsura Iubirii este Jertfelnicia!

Pe TVR3, în transmisii directe de la Blaj și Cluj-Napoca, puteți urmări în fiecare zi, în perioada 2-7 mai, liturghiile oficiate în catedrale în ...

 

#tvr3