loader
Foto

Prima ediţie Impact din acest an

Impact, miercuri, ora 17.00, pe TVR Iaşi şi TVR 3

 

Maria Florea
IMPACT

În prima ediţie a emisiunii Impact din noul an vă aducem urările şi dorinţele copiilor pentru care noţiunea de timp rămâne relativă.

Discutăm apoi despre Legea Stagiului şi Legea Uceniciei cu directorul AJOFM Iaşi, Gabriela Vasilache, iar spre final aflăm ce titluri vor apărea în 2015 la Polirom, anul în care editura ieşeană împlineşte 2 decenii de la înfiinţare.

Înainte de despărţire, ne oprim preţ de câteva minute în România Pozitivă.

Ediţia este disponibilă online pe TVR+.

Impact

Realizator: Maria Florea

Miercuri, ora 17.00, în direct pe TVR Iaşi şi TVR 3

20:00 Se întâmplă acum

* Este analiza situaţiei economice cu impactul ei social. Este dezbaterea subiectelor fierbinţi ale zilei. Este dialogul necenzurat prin care românii sunt ascultaţi de televiziunea lor naţională. Este emisiunea celor mulţi, la care cei care intră în direct devin reporterii, redactorii şi invitaţii unui talk show… pe bune! Un brand lansat de TVR acum 23 de ani revine în casele românilor, la ei acasă… la TVR 3, televiziunea care UNEŞTE ROMÂNII!

Moderator Tudor Barbu

Producător Miruna Moraru

Transmisiune directă

21:50 Memoria tiparului

* Studioul teritorial Tg.Mureş

* Revista presei vechi prezintă, prin tema fiecărei ediții, realitatea din România interbelică, surprinsă prin intermediul fragmentelor extrase din ziarele centrale, regionale sau locale ale epocii, și ilustrate vizual prin imagini de arhiva, fotografii vechi și dramatizări.

Producător Angela Precup

 
TVR: programe dedicate alegerilor locale şi europarlamentare

Televiziunea Publică difuzează aproximativ 15.000 de minute de emisiuni de promovare şi dezbateri electorale pe 10 posturi din portofoliu.  

Înscrierea copilului la creşă poate deveni un stres pentru părinţi | VIDEO

Care este calendarul pentru înscrierea copilului la creşă şi ce documente sunt necesare, am aflat la "Ziua bună de la Iași", ediția din 14 mai, ...

Invitație la spectacolul de teatru de la TVR - „Ciuta

Teatrul Naţional de Televiziune prezintă duminică, 19 mai, la ora 20.00 pe TVR3 și la ora 23.10 pe TVR Internațional, spectacolul cu piesa ...

 

#tvr3