loader
Foto

Regional Café de la Iaşi alături de Laura Lucescu!

În fiecare marţi aflaţi noutăţile din zona Moldovei!

 

Laura Lucescu
Gabriel Rotaru
REGIONAL CAFE

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

Dacă e 13, e cu noroc! Laura Lucescu vă invită la cafeaua regională de la Iaşi şi, ca să meargă treaba strună de dimineaţă, Steliana Orăşanu şi Constanţa Ţurcanu ne demonstrează, în direct de la sala de gimnastică, cât de atractiv e… Pilates cu mingea!

Rectorul UMF Iaşi, Vasile Astărăstoae, ne vorbeşte despre pericolele exodului medicilor şi asistentelor peste hotare şi cum este pusă în pericol însăşi funcţionarea unităţilor medicale. Nu vă temeţi, nu uităm nici de cardul de sănătate, care devine obligatoriu de la 1 februarie.

Oltiţa Cîntec, directorul artistic al Teatrului Luceafărul, ne readuce în memorie cele mai importante momente ale anului care a trecut şi care a fost unul de excepţie pentru instituţie şi pentru întreg colectivul!


Regional Cafe, în fiecare marţi, de la ora 8.00, pe TVR Iaşi, TVR 3 şi www.tvrplus.ro/live-tvr-iasi, cu Laura Lucescu şi Gabriel Rotaru.

2:00 Tableta de sănătate (R)

*Studioul teritorial Timișoara

* Teme medicale de interes și invitați interesanți. Nu ne scapă nici o informație de ultimă oră și nu ne este frică să abordăm subiecte pe probleme medicale dintre cele mai controversate!

Producător Veronica Mihoc

(Reluare)

2:55 FILLER

*ABC-ul democratiei *Studioul teritorial Iaşi

*Personalități care expun o idee pe care o consideră crucială pentru înțelegerea politicii.

Producator Ovidiu Mihaiuc

 
TVR: programe dedicate alegerilor locale şi europarlamentare

Televiziunea Publică difuzează aproximativ 15.000 de minute de emisiuni de promovare şi dezbateri electorale pe 10 posturi din portofoliu.  

Invitație la spectacolul de teatru de la TVR - „Ciuta

Teatrul Naţional de Televiziune prezintă duminică, 19 mai, la ora 20.00 pe TVR3 și la ora 23.10 pe TVR Internațional, spectacolul cu piesa ...

Colaborare medicală în beneficiul pacienților | VIDEO

Au venit americanii! De 10 ani, echipe de chirurgi din SUA operează la Iaşi, alături de specialiştii români, cazuri medicale grave. Despre ...

 

#tvr3