loader
Foto

Sărbătorile-n Banat!

De Crăciun, Felicia Stoian şi Tiberiu Ceia v-au aşteptat la “Gazda de omenie” cu “Sărbătorile-n Banat”!

 

Felicia Stoian
Cântec și poveste
Cântecul de acasă

Ediția din 26 decembrie este disponibilă online pe TVR+.

Ediția din 27 decembrie este disponibilă online pe TVR+.

Colindăm şi cântăm de Crăciun împreună cu cete de colindători din Maramureş, Timiş - Corul Barbatesc al Scolii de Arte Timişoara, coordonat de Carmen Popovici Dumbrava, Dubaşii din Brăneşti dar şi ansamblurile Izvoraşul din Buziaş – Timiş, Liliac de la Ponoare – Mehedinţi, Plaiurile Dornelor – Suceava.

În cele două ediţii speciale realizate de TVR Timişoara vor răsuna şi cantece populare aduse în dar de tineri interpreţi din Maramureş, Bucovina şi Banat: Diana Cârlig, Ancuţa Timiş, Titiana Mihali, Oana şi Raluca Stanca, Ioan Alexandrescu, Sebastian Râmneanţu şi solisti ai ansamblului Izvoraşul din Buziaş: Ramona Ilieşi Drăgan, Ramona Torzan Gomboş, Nelu Blidariu, Liliana Savu Badea.

Îndrăgiţii interpreţi Maria Didraga, Zorica Savu, Niculina Stoican, Adrian Stanca şi Petrică Miulescu Irimică vor încununa „Sărbătorile-n Banat”!

Edițiile speciale "Cântec și Poveste" se difuzează pe TVR 3 sâmbătă 26.12.2015 și duminică 27.12.2015 de la ora 18.00, iar pe TVR Timișoara vineri 25.12.2015 de la ora 20.00, cu reluare sâmbătă 26.12.2015 de la ora 11.30 și duminică 27.12.2015 de la ora 19.00, cu reluare luni 28.12.2015 de la ora 10.30. Vă reamintim că postul TVR Timișoara poate fi recepționat și pe canalul 85 UPC digital.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ pe pagina canalului respectiv. Înregistrarea emisiunii poate fi vizionată ulterior difuzării la link-ul de la începutul paginii.


8:00 Drumul lui Leşe (R)

(R din 4 mai)

* Vor veni pe Drumul lui Leșe oameni din domenii diferite: dirijori, horitori, pictori, coriologi, etnomuzicologi, artiști, manageri, lăutari. Invitații ne vor arăta lumea lor prin aduceri aminte. Viața lor este un drum care trebuie adus in atenția telespectatorilor. Viața lor este o mișcare prin învârtire. Sunt oameni de ispravă. Telespectatorii vor avea ocazia să le vadă sufletul. Emisiunea Drumul lui Leșe înseamnă un dialog de împăcare și de bucurie.

Jurnalist senior Sandrino Gavriloaia

Realizator, moderator Grigore Leşe

Producător Sînziana Miloşoiu

(Reluare)

8:50 Lumină din lumină

*Celebrări greco-catolice*Duminica Invierii Domnului

Transmisiune directă Blaj

 
De sărbători, Dăruiește Românie!

De sărbători, Dăruiește Românie!

publicat: sâmbătă, 04 mai 2024

Carmen Târnoveanu v-a așteptat alături de invitați speciali, în edițiile de sărbătoare ale emisiunii ”Dăruiește Românie!”, miercuri, 1 mai, de ...

„Măsura Iubirii este Jertfelnicia!

Pe TVR3, în transmisii directe de la Blaj și Cluj-Napoca, puteți urmări în fiecare zi, în perioada 2-7 mai, liturghiile oficiate în catedrale în ...

Pe „Drumul lui Leșe

Emisiunea „Drumul lui Leșe" a adus sâmbătă, 4 mai, pe TVR 3 de la ora 21.00, o nouă ediție în care Grigore Leşe a susținut un dialog de împăcare ...

 

#tvr3