loader
Foto

Galerie foto

Un nou sezon la "Orizonturi sîrbești"

Oamenii cu o experienţă de viaţă bogată şi interesantă rareori îşi deschid sufletul în public iar atunci cînd o fac poveştile lor ne îmbogăţesc şi pe noi.

 

Mimo Obradov
Minorități în limba sârbă
Toți împreună

Ediţia este disponibilă online pe TVR+.

Oamenii cu o experienţă de viaţă bogată şi interesantă rareori îşi deschid sufletul în public iar atunci cînd o fac poveştile lor ne îmbogăţesc şi pe noi.

Subiectul acestui portret, muzicianul Bogdan Peici, ne-a împărtăşit cîte ceva din experienţa lui bogată şi tumultoasă, despre copilăria petrecută în deportare, în Bărăgan, despre educaţia şi formarea lui ca om şi ca artist, despre cariera muzicală şi valorile umane şi morale care l-au călăuzit în viaţă.

Chiar dacă are o vîrstă venerabilă continuă să fie activ iar harul muzicii l-a transmis şi fiului său care duce mai departe tradiţia muzicii populare sîrbeşti.

Emisiunea "Orizonturi Sîrbești" se difuzează marţi 6.10.2015 la ora 12.10 pe TVR3 (cu reluare marţi 6.10.2015 la ora 23.30) iar pe TVR Timișoara miercuri 7.10.2015 ora 19.30 (cu reluare joi 8.10.2015 de la ora 11.00).

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ pe pagina canalului respectiv. Înregistrarea emisiunii poate fi vizionată ulterior difuzării la link-ul de la începutul paginii.

(w882)

22:00 Program preluat de la Televiziunea Publică din Ucraina destinat refugiaţilor

Producător executiv TVR3 Miruna Moraru

0:00 Se întâmplă acum (R)

* Este analiza situaţiei economice cu impactul ei social. Este dezbaterea subiectelor fierbinţi ale zilei. Este dialogul necenzurat prin care românii sunt ascultaţi de televiziunea lor naţională. Este emisiunea celor mulţi, la care cei care intră în direct devin reporterii, redactorii şi invitaţii unui talk show… pe bune! Un brand lansat de TVR acum 23 de ani revine în casele românilor, la ei acasă… la TVR 3, televiziunea care UNEŞTE ROMÂNII!

Moderator Tudor Barbu

Producător Miruna Moraru

(Reluare)
 
„Picătura de cultură”: Olimpia Coman-Sipeanu, o viață de artist, restaurator și pedagog | VIDEO

Bucuria de a dărui bucurie. Prima parte a reportajului dedicat Olimpiei Coman-Sipeanu s-a difuzat marți, 23 aprilie, de la ora 18:20, la TVR ...

Muzică populară în programele de Paști de la TVR3

Muzică populară în programele de Paști de la TVR3

publicat: vineri, 26 aprilie 2024

TVR3 vă propune să înveseliți mesele de sărbătoare cu muzică din toate zonele folclorice ale țării. De duminică, 5 mai, de la ora prânzului, când ...

„Măsura Iubirii este Jertfelnicia!

Pe TVR3, în transmisii directe de la Blaj și Cluj-Napoca, puteți urmări în fiecare zi, în perioada 2-7 mai, liturghiile oficiate în catedrale în ...

 

#tvr3